top of page

12 місяців незламності

До річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну групи КІ-20-1/9 (керівник Сніжко А.Д.) та КН-21-1/9 (керівник Клевцова Р.А.) підготували виховний захід за темою «12 місяців незламності».


Студенти висвітлили основні події кожного місяця війни, поділилися своїми почуттями, декламуючи рядки про нескореність українського народу і віру в перемогу України.


12 місяців тому для нас почався страшний день, який, на жаль, поки ще не закінчився. Але випробовування загартовують дух, і тепер Україна стала сильнішою.


Ми об’єднали навколо себе багато країн. Весь світ знає, що Україна тримає небо над усією Європою.


Сьогодні українці як ніколи єдині. Вже не існує заходу і сходу. Є лише український народ. Нас усіх поєднує незламна жага до свободи. Кожен з нас на своїх місцях робить те, що може. Кожен намагається зробити свій внесок для підтримки українських військових.


Здобувачі освіти та педагогічний колектив коледжу також приєднались до волонтерського руху. Кам’янський енергетичний фаховий коледж було нагороджено грамотою за активну участь у всеукраїнському «Марафоні добрих справ».


Ми маємо пам’ятати усіх тих, хто поклав своє життя за Україну на полі бою, усіх тих, кого вбили нелюди у своїх домівках, на своїй землі, усіх янголят… Ми будемо пам’ятати.


Сьогодні українці – символ незламності. Ми не втратили гідність, мужність, віру у себе та об’єдналися, щоб не втратити волю і незалежність.


Вже дуже скоро ми будемо відбудовувати нашу Батьківщину.


Перемога за нами!


Все буде Україна!


Матеріали посту підготували Клевцова Р.А., Сніжко А.Д.

71 перегляд

Пов'язані пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page