top of page

Єднаймо душі словом Кобзаря!


09 та 10 березня 2021 року шанувальники українського слова долучилися до перегляду трансляції літературного онлайн-марафону, присвяченого пам’яті Тараса Шевченка, «Єднаймо душі словом Кобзаря!»


У заході взяли участь близько 600 студентів закладів фахової передвищої освіти та понад 50 викладачів, співробітників з міста Києва та 24 областей України. У програмі онлайн-марафону декламували поезії Тараса Шевченка та про Тараса Шевченка, виконували твори Тараса Шевченка різними мовами, авторська поезія, читали уривки з прози Тараса Шевченка та про Тараса Шевченка, інсценізували (мініатюри) уривки з творів Тараса Шевченка, також були музичні номери, тематичні виставки та ще багато цікавого.


Кам'янський державний енергетичний технікум представляли такі студенти:

  • Колупаєв Артьом ̶ КН-19-1/9 (керівник Черниш Ю.П.),

  • Білецький Артем ̶ ЕК-20-1/9(керівник Гусак Н.С.),

  • Литвинова Єлизавета ̶ ЕК-20-1/9 (керівник Гуріна М.О.) (декламування поезії Т.Г.Шевченка англійською мовою).

Також 09 березня протягом дня студенти 1-2 курсів на заняттях української літератури пригадали життєвий і творчий шлях Кобзаря, декламували відомі на весь світ поезії, які пам'ятали ще з шкільних років, взяли участь у вікторині «Знайди три неправдиві факти з біографії Шевченка».


10 березня традиційно студенти та викладачі КаДЕТ вшанували пам'ять поета покладанням квітів біля пам'ятника Т.Г.Шевченка.


Уся велика спадщина Тараса Шевченка: поезія, проза, мистецтво, – усе пронизане любов’ю до України. То ж давайте разом вшануємо пам’ять славетного Кобзаря!



Матеріали посту підготували Черниш Ю.П., Гусак Н.С., Гуріна М.О.

212 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі

Commentaires


bottom of page