top of page

Участь у найбільшому змаганні в Європі з фінансової грамотності European Money Quiz 2024

Здобувачі освіти перших курсів Кам’янського енергетичного фахового коледжу  13 лютого 2024 року взяли участь у відбірковому турі європейського змагання з фінансової грамотності серед підлітків віком 13-15 років. European Money Quiz традиційно відбувається щорічно в 30 країнах. В Україні European Money Quiz вдруге проходить в межах Global Money Week 2024 за сприяння Європейської банківської асоціації, Національного банку України та Незалежної асоціації банків України.


Переможцями відбіркового туру стали Рослік Вікторія і Шевченко Вікторія (гр. КН-23-1/9).

Друге місце: Шаповал Євгеній (КІ-23-1/9) і Накевхрішвілі Тимур (КН-23-1/9).


23 лютого 2024 року за результатами оброблених звітів Національний банк України оголосить на сайті Центру фінансових знань «ТАЛАН» та на його сторінках у соціальних мережах списки переможців відбіркового етапу, які будуть допущені до обласного відбору. Обласний відбір відбудеться 4-8 березня 2024 року в дистанційному форматі за допомогою ігрової навчальної платформи «Kahoot». Одна команда-переможниця обласних змагань представлятиме свою область на національному фіналі.

Усі учасники відбіркових, обласних та національних змагань отримають сертифікати учасника національного відбору відповідного рівня European Money Quiz 2024.

 




Матеріали посту підготувала викладач суспільних дисциплін Марина ХРІДОЧКІНА.

Comments


bottom of page