top of page

Участь в інтенсив-практикумі з акваріумного дизайну

Дніпропетровським відділенням Малої академії наук України у співпраці з кафедрою загальної біології та водних біоресурсів біолого-екологічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара 13 січня 2021 року було розпочато цикл занять інтенсив-практикуму з акваріумного дизайну в онлайн-режимі за допомогою платформи Zoom.


У заході взяли участь здобувачі освіти та викладачі з 13 навчальних закладів області в тому числі і представники Кам'янського державного енергетичного технікуму: Колупаєв Артем (гр. КН-19-1/9), Ковтун Сергій (гр.КН-19-1/9), Самусевич Альона (гр. КІ-19-1/9), Кашнер-Єгельська Марія (гр. ЕК-19-1/9), керівник команди – викладач хімії, біології і екології Кривець Анна Анатоліївна.


Практикум проводили:

  • Севериновська Олена Вікторівна, доктор біологічних наук, декан біолого-екологічного факультету, професор кафедри біохімії та фізіології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара;

  • Маренков Олег Миколайович, кандидат біологічних наук, доцент, кафедри загальної біології та водних біоресурсів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара;

  • Єрух Миколай Миколайович, директор навчально-наукового комплексу «Акваріум», асистент кафедри загальної біології та водних біоресурсів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара;

  • Єрух Лариса Анатоліївна, провідний біолог, науковий співробітник навчально-наукового комплексу «Акваріум»;

  • Голуб Ірина Віталіївна, асистент кафедри загальної біології та водних біоресурсів, аспірант біолого-екологічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Під час заняття учасники інтенсив-практикуму мали можливість познайомитись з технічними особливостями будівлі, що розташована на території Монастирського острову, яка забезпечує функціонування навчально-наукового комплексу «Акваріум».


Дізнались про цікаві факти з життя деяких представників прісноводних риб колекції навчально-наукового комплексу «Акваріум», в реальному часі спостерігали за процесом годування крокодила, черепах та хижих риб, довідались про необхідність дотримання певних правил облаштування акваріумів залежно від біологічних особливостей їх мешканців та багато іншої корисної інформації для любителів акваріумістики.



65 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі

留言


bottom of page