top of page

Студентська конференція з неолімпійських видів спорту


Залучення сучасної молоді до занять фізичними вправами та спортом – це першочергове завдання дорослого покоління для збереження здоров’я нації.


Суттєва конкуренція серед спортсменів, значні грошові витрати на заняття улюбленим видом спорту, цифровізація багатьох сфер людства спонукають молодь бути у пошуках нового. Стрітліфтінг та Стрітворкаут – це сучасний молодіжний рух, який має відкритий характер, чим приваблює молодь, до цих занять може долучитись будь-хто бажаючий.


Про свій особистий досвід тренувальної та змагальної діяльності у Стрітліфтінгу розповів студент групи ЕТ-18-1/9 Балабаєв Ростислав під час VІІ Всеукраїнської студентської науково-методичної конференції «Неолімпійський спорт: історія, проблеми, управління, система підготовки спортсменів», яка відбулась 02 квітня 2021 року у дистанційному форматі. Під час доповіді студент дав характеристику виду спорту, визначив основні вимоги до тренувального та змагального процесів, ознайомив аудиторію зі своїми особистими досягненнями у Стрітліфтінгу, під час презентації використав особисті фото і відеоматеріали. Науковим керівником під час підготовки студента до конференції стала Герасімова Інна Михайлівна. Разом з викладачем Балабаєв Ростислав у висновках своєї доповіді акцентував увагу на тому, що його заняття Стрітліфтінгом приносять йому задоволення, поєднують його з навколишнім середовищем, дають змогу отримати гарний настрій, живе спілкування з однодумцями, підвищують особистий рівень самооцінки.



Матеріали посту підготувала Герасімова І.М.

82 перегляди

Commentaires


bottom of page