top of page

Участь у конкурсі мультимедійних презентацій проєктів економічного напрямку


27 лютого 2020 року студенти групи КН-16 Янченко Ілля, Кириченко Діна та Павлюченко Сергій представляли проєкт за темою «Бізнес-план кафе-ресторану «MicroKosmos» (керівник Хрідочкіна М.О.) на регіональному етапі Студентського конкурсу мультимедійних проєктів серед студентів коледжів та технікумів, який проходив на базі Технологічного коледжу Дніпровського державного технічного університету.


На сучасному етапі розвитку економіки України одним із перспективних напрямків для бізнесу є створення закладів харчування. Життя людей стає більш динамічним і на приготування якісної їжі просто не вистачає часу, але харчуватися хочеться якісно та смачно. Саме для задоволення цієї потреби призначені різноманітні заклади харчування. В той же час на ринку готової їжі досить висока ступінь конкуренції і тому треба вигадати щось особливе, що буде відрізняти вас від інших виробників.


Робота над проєктом складалась з декількох етапів. По-перше, була сформульована ідея оформити кафе в космічному стилі і для залучення клієнтів активно використовувати інтернет-технології, що у першу чергу може зацікавити молодих людей. По-друге, вивчалось конкурентне середовище і визначена цільова аудиторія. По-третє, докладно розглядався процес реєстрації підприємства. Загалом, головну увагу приділили дизайну приміщення та створенню сайту для замовлень. Розраховані прибутки та витрати проєкту. Ознайомились з функціональними обов’язками персоналу та рівнем заробітних плат по галузі.

Результатом роботи став бізнес-проєкт закладу харчування (кафе-ресторан) з дизайнерським оформленням в космічному стилі і повним розрахунком бюджету. Цей проєкт можна застосовувати для міст з 250 тис. населення і вище в місцях скупчення офісів підприємців, торгових центрів та ін.


За підсумками конкурсу наш проєкт набрав 286 балів (IV місце). І місце зайняв КЗВО «Кам’янський медичний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (335 балів); ІІ місце – Вільногірський фаховий коледж НметАУ (320 балів); ІІІ місце – Економічний коледж ДДТУ (308 балів)


Велика вдячність всім учасникам проєкту за виконану роботу. Ви молодці!


Матеріали посту підготувала Хрідочкіна М.О.

66 переглядів
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page