top of page

Підсумки спортивних досягнень студентів КаДЕТ у 2019-2020 н.р.


Фізичне виховання в закладі освіти є одним із найважливіших компонентів виховання студентів, формування фізичного та психологічного здоров’я, підготовки до подальшої професійної діяльності. Тому в цьому навчальному році ми разом зі студентами взаємодіяли під девізом: «Справжнє життя починається тоді, коли дружиш з кращими, тренуєшся з найсильнішими і не здаєшся тоді, коли здається, що нічого вже не можна виправити».


Викладачі циклової комісії фізичного виховання Кам’янського державного енергетичного технікуму протягом навчального року організовували і проводили спортивні змагання в залік Спартакіади закладу освіти, студенти були активними учасниками різноманітних фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, які проходили на спортивних базах міста під патронатом спортивних організацій та міської ради Кам’янського.


Завдяки створенню умов для забезпечення оптимальної рухової активності студентської молоді адміністрацією та педагогічним колективом технікуму у 2019-2020 навчальному році збільшено кількість учасників у спортивних змаганнях в залік Спартакіади та були запроваджені інноваційні форми проведення традиційних спортивних змагань (флеш-моб, квест). І хоч цей навчальний рік не був для всіх нас звичайним через запровадження карантинних заходів, але ми все таки змогли підвести підсумки Спартакіади технікуму та отримали підсумкові результати участі наших збірних команд з різних видів спорту у Спартакіаді ЗВО (ВНЗ І-ІІр.а.) Кам’янського регіону. У 2019-2020 н.р. в спортивних змаганнях та тематичних фізкультурно-оздоровчих заходах, а їх відбулось до початку карантину 55, взяли участь 2596 учасників.


Цього навчального року наші тренери-викладачі з видів спорту знову були не байдужими до спортивних результатів своїх вихованців і це дозволило студентам-спортсменам реалізувати їх здібності під час змагань в залік Спартакіади закладів вищої освіти Кам’янського регіону. Наш заклад освіти посів 4 місце, але й наші збірні були серед переможців у таких видах програми Спартакіади як:

  • легка атлетика – ІІІ місце,

  • шашки – І місце,

  • баскетбол – ІІ місце,

  • волейбол юнаки – ІІІ місце.

Вітаємо представників нашої студентської спортивної молоді з перемогами і сподіваємось, що небайдуже ставлення педагогічного колективу та викладачів фізичного виховання дозволить у наступному навчальному році покращити досягнуті спортивні результати. Засобами фізичної культури і спорту продовжити формування міцного колективу з пріоритетами здорового способу життя та високим рівнем загальнолюдських цінностей. Участь у спортивно-масових заходах нехай приносити радість та задоволення!

Матеріали посту підготувала Герасімова І.М.


142 перегляди
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page