top of page

VI Міжрегіональна науково-творча конференція «Україна єдина – творчість молодих»

14 березня 2024 року на базі Криворізького будівельного фахового коледжу м. Кривий Ріг відбулась VI Міжрегіональна науково-творча конференція. Тема конференції «Україна єдина – творчість молодих».

У своїй роботі здобувач освіти групи ЕК-22-1/9 Руслан КОЛПАЧЕНКО (керівник Ольга ЛИТВИНЕНКО) виступив з доповіддю на тему «Вплив кліматичних факторів на навколишнє середовище за допомогою штучного інтелекту».

У роботі науково-практичної конференції вже традиційно взяли участь студенти та викладачі закладів фахової передвищої освіти не тільки нашого міста і Дніпропетровської області. Проведення Конференції стало доброю традицією коледжу, тому що виховання у майбутніх фахівців самостійності, творчого мислення та відповідальності є основним завданням фахових передвищих освітніх закладів України.         

Важливою передумовою вдосконалення цих якостей була і залишається наука. Зрозуміло, що сучасна наука не може розвиватися без обміну досвідом та пошуку можливостей для апробації та впровадження результатів досліджень.



          

Матеріали посту підготувала викладач хімії Ольга ЛИТВИНЕНКО.

Comments


bottom of page