top of page

Участь в IV Зимових молодіжних іграх

За дорученням Міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта щодо сприяння впровадження молодіжної політики, що заснована на участі молоді у суспільному житті держави були організовані «IV Зимові молодіжні ігри».


22 лютого 2023 року на спортивній базі КП СК «ПРОМЕТЕЙ» вчетверте здобувачі освіти нашого коледжу беруть участь у такому спортивно-масовому заході, який спрямований на популяризацію здорового способу життя молодого покоління та зменшення високого рівня тривожності у період військових дій, які відбуваються в Україні.


Бажаючих позмагатись у нашому коледжі було багато – викладачі з задоволенням сформували дві збірні команди, розглянувши кандидатури всіх бажаючих.


На спортивному майданчику для чесної спортивної боротьби зібрались учні шкіл міста та студенти закладів фахової передвищої освіти. Спортивні змагання складались із комплексних естафет, в яких учасники продемонстрували свою спритність, силу, гнучкість, витривалість, вміння працювати у команді. Кожний був відповідальним за загальний результат команди.


Гарний настрій, посмішки, радість від перемог, підтримка один одного, у випадку поразки, повага до суперника, можливість бути у колі однолітків та однодумців – незабутня атмосфера змагань для всіх учасників «ІV Зимових молодіжних ігор».


Вітаємо спортсменів Кам’янського енергетичного фахового коледжу, які витримали складний марафон «ІV Зимових молодіжних ігор – 2023»:

  1. Жуковський Герман (ЕТ-22-2/9)

  2. Кузьма Євген (ЕТ-22-2/9)

  3. Хмара Івар (КІ-22-1/9)

  4. Родькін Богдан (ЕТ-22-1/9)

  5. Мирошниченко Каріна (ЕК-22-1/9)

  6. Кисельова Олександра (ЕТ-22-1/9)

  7. Жмирка Владислав (КІ-21-2/9)

  8. Кушков Едуард (КН-21-9)

  9. Фільов Ян (ЕТ-21-1/9)

  10. Ляшенко Владислав (БД-21-1/9)

  11. Могила Надія (ЕТ-21-2/9)

  12. Бражнік Владислав (ЕТ-21-1/9)

  13. Бойченко Даніїл (ЕТ-21-1/9)

  14. Коваленко Дмитро (КІ-21-1/9)

Змагання проводилися під патронатом міського голови Андрія Білоусова, який постійно опікується фізичним розвитком молоді міста, допомагає в організації та проведені спортивних змагань і активного відпочинку. В 2023 році міська влада м. Кам’янське разом з управлінням молоді та спорту, КЗ «Міський центр здоров’я населення «Спорт для всіх» підготували нагороди для переможців та учасників «IV Зимових молодіжних ігор». Команди отримали грамоти, кубки з цінними призами.

Для наших викладачів ЦК фізичного виховання Герасімової І.М., Жук О.Г., Мироненка В.В., Павлюченко О.В. найвищою нагородою є здорові, міцні, життєрадісні, фізично розвинені, задоволені результатами і нагородами наші студенти!



Матеріали посту підготувала Герасімова І.М.

69 переглядів
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page