top of page

Змагання з волейболу серед  збірних команд дівчат коледжів Кам`янського регіону


Волейбол  входить до списку найпопулярніших спортивних ігор у всьому світі, не поступаючись, а то й перевершуючи таких гігантів спорту, як футбол і баскетбол. У складі Міжнародної федерації волейболу є 218 країн, що робить її найбільшою світовою спортивною організацією. З волейболу щорічно проводяться міжнародні, національні та місцеві турніри, а також величезна кількість людей обожнюють волейбол, як спосіб проведення активного дозвілля.

На аматорському рівні волейболом захоплюється майже 1 млрд осіб на планеті. Так що ж робить цю гру такою привабливою для широких мас?

  • Користь для особистого вдосконалення

  • Важливість командного духу для перемог

  • Безпека цього виду спорту та мінімізація травматизму під час гри, так як команди розділені волейбольною сіткою

  • Позитивний вплив на здоров'я та настрій

  • Доступність гри, недорогий спортивний інвентар


 В навчальному році 2023/2024 відновлено Спартакіаду серед ЗФПО Кам’янського регіону (24.02.2022 року було припинено проведення спортивних змагань через введення на території України військового стану).

 Відновлення Спартакіади ЗФПО та гра у волейбол зібрала на цих змаганнях багато дівчат-прихильниць волейбольного м’яча.

Збірна команда нашого коледжу була сформована у вересні 2023 року. І, незважаючи на невеликий термін для тренування, дівчата подали свою заявку на участь у змаганнях.

Змагаючись 18 та 19 квітня 2024 року на спортивній базі Кам’янського коледжу фізичної культури дівчата досягли своєї головної мети - спробували взаємодію свого дівочого  колектив у командній роботі на шляху до перемоги, продемонструвати рівень спортивної майстерності під час змагальної діяльності та вміння приймати особисті рішення і брати на себе відповідальність. Змагання пройшли у дружній атмосфері, дівчата познайомились із гравчинями з інших волейбольних команд, зустріли своїх подруг, які навчаються в закладах освіти міста.

Серед 9 команд, які брали участь у змаганнях в залік Спартакіади закладів фахової передвищої освіти Кам’янського регіону, команда нашого коледжу посіла 5 місце. Вітаємо нашу молоду команду зі стартом у волейбольних турнірах. Бажаємо не зупинятись на досягнутому результаті, продовжувати тренування та якісного підвищення рівня спортивної майстерності, залучати до секційної роботи з волейболу своїх друзів, пропагувати переваги гри у волейбол у молодіжному студентському середовищі.

         

Склад команди:

  1. Міхно Златослава - гр. ОД-22-11 - капітан команди

  2. Гор’єва Тетяна - гр. ОД-22-11

  3. Дікос Мирослава - гр. БД-23-1/11

  4. Дубина Аліна - гр. БД-21-1/9

  5. Мирошниченко Каріна - гр. ЕК-22-1/9

  6. Рослік Вікторія - гр. КН-23-1/9

 

Тренер команди Герасімова Інна Михайлівна

 

Тож нам залишається побажати дівчатам отримувати лише задоволення від гри у волейбол і фізичних навантажень, успіхів у формуванні злагодженого колективу та гарних результатів під час змагань.




Матеріали посту підготувала керівник фізичного виховання Інна ГЕРАСІМОВА.

         

57 переглядів
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page