top of page

Зустріч викладачів ЦК комп’ютерних дисциплін зі здобувачами освіти перших курсів

Викладачі циклової комісії комп’ютерних дисциплін 04.10.2023 року зустрілись з майбутніми фахівцями у сфері інформаційних технологій, а саме студентами-першокурсниками нашого коледжу. Викладачі змістовно окреслили основні напрямки та перспективи освоєння обраної професії, ознайомили з освітньо-професійною програмою спеціальностей 122 Комп’ютерні науки та 123 Комп’ютерна інженерія. Головний акцент був приділений позанавчальній діяльності, гуртковій роботі. Викладачі представили два гуртки на цикловій комісії: «Комп’ютерний майстер» та «ITsteps». У ході розгляду презентації були представлені приклади робіт зі студентами коледжу, можливість участі у різноманітних конкурсах та олімпіадах, а також вдосконалення отриманих навичок і розвиток власних здібностей.

Дана зустріч з першокурсниками була проведена вперше і показала доречність саме з першого курсу розвиватись у обраному напрямку. Здобувачі освіти груп КН-23-1/9 та КІ-23-1/9 були зацікавлені та залучені до співпраці та гурткової роботи на цикловій комісії.

Матеріали посту підготувала голова ЦК комп’ютерних дисциплін Ксенія ГАРМАШ.

Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page