top of page

Зустріч з головним спеціалістом сектору вивезення відходів відділу поводження з відходами управління комунальної екології департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради

10 травня 2024 року відбулася зустріч здобувачів освіти ІІІ курсу спеціальності 101 Екологія з головним спеціалістом сектору вивезення відходів відділу поводження з відходами управління комунальної екології департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради  Бараннік Світланою Сергіївною.

Світлана Сергіївна ознайомила здобувачів освіти із структурою, основними завданнями та видами діяльності організації. На власному досвіді окреслила основні напрямки діяльності та особливості роботи екологічного спрямування департаменту. Виділила основні компетентності, які мають набути здобувачі освіти під час навчання в коледжі для подальшого застосування в практично-екологічному спрямуванні.

Також здобувачі отримали запрошення від Світлани Сергіївна щодо проходження технологічної практики у департаменті екологічної політики Дніпровської міської ради м. Дніпро.

Щиро вдячні нашим партнерам за активну участь у якісній підготовці фахових молодших бакалаврів з екології, залучення здобувачів до спільної співпраці та небайдужість до екологічної свідомості молоді.




Матеріали посту підготувала голова ЦК екологічних дисциплін Оксана СУДАК.

52 перегляди
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page