top of page

Зустріч з синоптиком відділу метеорологічних прогнозів Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології

13 травня синоптик І категорії  відділу метеорологічних прогнозів Дніпропетровського РЦГМ Наталія Логвіненко провела практичні роботи з дисципліни «Метеорологія і кліматологія» для здобувачів освіти ІІІ курсу освітньо-професійної програми Екологія.

Перед початком виконання практичних робіт Наталія Логвіненко ознайомила здобувачів з історією, специфікою роботи закладу та професійними  програмами в галузі метеорології.

Під час виконання практичної роботи «Знайомство з методикою складання прогнозів погоди гідрометеорологічною службою. Побудова синоптичної карти прогнозу погоди» здобувачі освіти сформували уявлення про методику складання прогнозів погоди гідрометеорологічною службою та прогнозом погоди за місцевими ознаками. Сформували вміння будувати синоптичні карти прогнозу погоди.

Під час виконання практичної роботи «Зображення на карті клімату України. Побудова діаграми клімату» здобувачі освіти сформували вміння зображувати на карті кліматичні дані України; сформували навички наносити на карту основні метеорологічні показники. Сформували вміння будувати діаграму клімату.

Здобувачі освіти гр.ЕК-21-1/9 здобули нові фахові компетентності, відкрили для себе багато нового та отримали приємні враження.

Щиро дякуємо Наталія Логвіненко, керівнику Дніпропетровського РЦГМ Гринчаку Василю Васильовичу за співпрацю та допомогу у якісній підготовці фахових молодших бакалаврів з екології!




Матеріали посту підготувала голова ЦК екологічних дисциплін Оксана СУДАК.

 

Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page