top of page

Зустріч зі стейкхолдерами: обговорення освітньо-професійної програми Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

5 квітня 2024 року відбулася зустріч викладачів циклової комісії електротехнічних дисциплін спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка зі стейкхолдерами.

На зустріч завітав зовнішній стейкхолдер Юрій Омельницький, ПрАТ «КАМЕТ-СТАЛЬ», майстер з ремонту електроустаткування цеху Мереж і підстанцій та випускник Кам`янського енергетичного фахового коледжу 2017 року.

Обговорили сучасний стан підготовки студентів зі спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; проаналізували зміст освітніх компонентів і фахових компетентностей, потрібних у підготовці фахівців у сфері електроенергетики.

В рамках співпраці з ПрАТ «КАМЕТ-СТАЛЬ» за дуальною формою здобуття освіти було обговорено та оновлено програму навчання для студентів IV курсу.

Для набуття студентами фахових компетентностей та практичних навичок з дисциплін «Електроустаткування електростанцій та підстанцій», «Організація ремонту і експлуатація електроустаткування електростанцій і енергосистем» отримали від керівництва підприємства електроустаткування для лабораторії «Електроустаткування електростанцій та підстанцій», що буде мати значний вплив на покращення якості практичного навчання студентів спеціальності Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.



Адміністрація коледжу, викладачі та студенти спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка висловлюють вдячність генеральному директору ПрАТ «КАМЕТ-СТАЛЬ» Олександру ТРЕТЬЯКОВУ за допомогу в розвитку матеріально-технічної бази та багаторічну плідну співпрацю.



Матеріали посту підготувала голова ЦК електротехнічних дисциплін Валерія ПАНЧОХА.

142 перегляди
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page