top of page

Конкурс «Фінансова грамотність» серед студентів перших курсів


Фінансова грамотність – одна із ключових компетентностей, що необхідна кожній людині для успішної діяльності.

Сукупність знань і навичок управління власними фінансами – основа фінансової грамотності людини, її фінансової компетентності. Вони набуваються в процесі навчання, спілкування з рідними і друзями, експертами, через досвід розв’язання фінансових задач, а також під час користування фінансовими послугами.

Населення з вищим рівнем фінансової грамотності краще розуміє особливості функціонування економіки, а тому має здатність  всебічно аналізувати ситуацію перед ухваленням фінансових рішень. Якість фінансових рішень впливає на рівень добробуту людей, добробут їхніх родин та перспективи подальшого особистого розвитку.

В рамках тижня циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін 20.02.2024 року відбувся конкурс з фінансової грамотності серед студентів перших курсів. В конкурсі взяли участь три команди: «Смурфіки», «Круті», «Brawl Stars». В конкурсах потрібно було проявити ерудицію, оригінальність мислення, практичний розум і морально-етичні якості. Студенти з блиском вирішили всі завдання. Їм були запропоновані тести, кросворди, задачі, творчі завдання. В запеклій боротьбі перемогу одержала  команда «Смурфіки» у складі: Шаповала Євгенія (КІ-23-1/9), Накевхрішвілі Тимура (КН-23-1/9), Шевченко Вікторії (КН-23-1/9), Рослік Вікторії (КН-23-1/9).

 


 

Матеріли посту підготувала викладач суспільних дисциплін Марина ХРІДОЧКІНА.

Comments


bottom of page