top of page

Навчально-тренувальні збори для роїв


Вже другий рік поспіль в коледжі існує гурток «Джура», створений з метою залучення здобувачів освіти до національно-патріотичного виховання, формування любові до рідної землі, держави, народу, готовності захищати Батьківщину. В гуртку здобувачі освіти опановують навички тактичної та стройової підготовки, надання медичної допомоги, поглиблено вивчають історію України тощо.

16 травня 2024 року рій «Сталеві воїни» від керівництвом виховника Мироненка В.В. та ройової Богуцької Олени взяли участь у навчально-тренувальних зборах для роїв з Всеукраїнської дитячо-юнацької військової-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ. До складу рою увійшли: Богуцька Олена (КН-22-1/9), Маркін Сергій (КН-22-1/9), Завгородній Кирило (БД-23-1/9), Карагодін Кирило (БД-23-1/9), Кошкарьова Анна (БД-23-1/9), Пойда Богдан (КН-23-1/9), Рослік Вікторія (КН-23-1/9), Ляшенко Максим (КІ-23-1/9), Тягнирядно Кирило (КІ-23-1/9), Горб Данііл (ЕТ-22-1/9).

Під керівництвом досвідчених тренерів джури змагались у різних випробуваннях: конкурсах «Впоряд» та «Відун», збирання-розбирання зброї, стрільба в інтерактивному тирі, квестах «Джура Коп» та «Оператор БПЛА» - і гідно представили коледж серед інших закладів фахової передвищої освіти міста Кам’янського.

Як повідомила ройова Богуцька Олена: «Такі збори об’єднують рій та дають змогу випробувати себе в нових умовах та вдосконалити свої знання та вміння. Ми були в захваті від цієї маленької пригоди. Чекаємо запрошення на обласні змагання».





Матеріали посту підготували:

Яна БОЖКЕВИЧ, Володимир МИРОНЕНКО, Олена БОГУЦЬКА, Сергій МАРКІН (фото).

124 перегляди
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page