top of page

Перемога у змаганнях з шашок


Нашим завданням є популяризація здорового способу життя, рухової активності, різних видів спорту, формування загальнонаціональних цінностей, заохочення дітей до змагальної діяльності, соціалізації різноманітними засобами та формами фізичної культури і спорту.

Так, незважаючи на військовий стан, в якому вже понад 600 днів перебуває наша держава, в Кам’янському регіоні розпочато Спартакіаду серед закладів фахової передвищої освіти. З дотриманням умов збереження життя учасників змагань під час повітряної тривоги з 8 листопада протягом двох днів відбувались змагання з шашок серед здобувачів освіти коледжів міста.

Кам’янський енергетичний фаховий коледж, маючи спеціально обладнану шахову залу, гостинно прийняв учасників змагань із шашок. В змаганнях брали участь 20 юнаків та 12 дівчат. І, незважаючи на те, що шашки є тихим видом спорту – боротьба відбувалась між командами запекла. Всі були уважні, налаштовані на перемогу, і до останнього туру судді не могли спрогнозувати команди, які між собою будуть виборювати переможні місця. Але воля до перемоги багатьох учасників дозволила суддям визначити найкращих!

Так, за результатами змагань, І місце посіла команда Кам’янського індустріально-педагогічного коледжу, ІІ місце у команди медичного коледжу, а збірна команда Кам’янського енергетичного фахового коледжу виборола ІІІ місце! До складу команди входили:

1. Бабарь Єгор – капітан команди (гр. КІ-21-1/9)

2. Кудора Дмитро (гр. КН-22-9)

3. Ващенко Артем (гр. БД-23-9)

4. Максименко Дар’я (гр. БД-23-11)

Вітаємо за ІІ місце в особистій першості серед юнаків Бабаря Єгора, а нашу Максименко Дар’ю за ІІІ місце в особистій першості серед дівчат.

Команду до змагань готували – Інна Михайлівна Герасімова (керівник ФВ КЕФК) та Олександра Володимирівна Павлюченко (викладач ФВ)

Щиро віримо у майбутні перемоги наших шашистів і запрошуємо бажаючих до тренувальних занять з шашок.




Матеріали посту підготувала керівник фізичного виховання Інна ГЕРАСІМОВА.

112 переглядів
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page