top of page

Практична екскурсія на підприємстві ПРАТ «ЮЖКОКС» для здобувачів освіти спеціальності 101 Екологія



Для закріплення теоретичних знань та поглиблення практичних фахових компетентностей, які здобувачі освіти отримали під час навчання, у коледжі застосовуються екскурсії на підприємства.

14 листопада для студентів Кам’янського енергетичного фахового коледжу спеціальності 101 Екологія було проведено практичну екскурсію на підприємстві ПРАТ «ЮЖКОКС», де здобувачі освіти були ознайомлені з технологічними процесами випуску продукції та роботою виробництва в цілому.

Начальник відділу охорони навколишнього середовища ПРАТ «ЮЖКОКС» Лісняк Алла розповіла про заходи по захисту навколишнього середовища, які були розроблені та впроваджені на виробництві. Окремо приділили увагу проєктам, які заплановані до реалізації задля покращення якості навколишнього середовища.

Завдяки виїзному практичному заняттю-екскурсії студенти гр. ЕК-21-1/9 мали змогу поглибити та закріпити знання і фахові компетентності, які отримували під час вивчення наступних дисциплін: «Урбоекологія», «Методи вимірювання параметрів навколишнього природного середовища», «Загальна екологія» та «Техноекологія».

Здобувачі отримали задоволення від ознайомлення з принципами та особливостями роботи рукавних фільтрів, циклонів газоочисного обладнання коксового цеху. Ознайомились з процесом безперервного очищення коксового газу від смоли, аміаку та бензольних вуглеводнів у цеху вловлювання та технологією цеху моноетаноламінового очищення коксового газу від сірководню. Відвідали вуглепідготовчий цех, де начальник цеху Васильєв Олександр, доречі випускник нашого коледжу 2016 року, показав, як відбувається уловлювання вугільного пилу. Наглядно проаналізовано роботу коксового цеху у складі коксових батарей №5,6,7.

Важливим етапом для здобувачів освіти є співпраця з підприємством для подальшого працевлаштування, проходження технологічних практик, практичних виїзних занять та дуальної освіти на виробництві.



Матеріали посту підготувала голова ЦК екологічних дисциплін Оксана СУДАК.

Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page