top of page

Тиждень циклової комісії будівельних дисциплін

З 11.03.2024 по 15.03.2024 відбувся тиждень циклової комісії будівельних дисциплін.


Будувати – значить творити, створювати. Адже для будівництва по-справжньому гарного будинку потрібні не тільки певні знання і досвід, але і талант. Тому професія будівельника у всі часи була оточена загальною пошаною і повагою. Крім того, робота будівельника завжди у всіх на виду, а майстерно виконуючи її, людина несе оточуючим радість і естетичну насолоду. Для людини, яка обрала професію будівельника, втім, як і для будь-якої іншої професії, визначальними рисами є порядність, відповідальність, працьовитість і, звичайно ж, любов до своєї справи.


Протягом тижня студенти-будівельники демонстрували свої знання, вміння та навички з дисциплін спеціального циклу. Взяли участь у цікавих заходах, конкурсах та олімпіадах.

Розпочався тиждень з цікавої та актуальної конференції «Прикладні комп’ютерні програми в галузі будівництва», яку підготували та презентували студенти гр. БД-22-1/9, БД 23-1/11, БД-21-1/9, ОД-22-11, БД-20-1/9 (керівник Альона НЕХАЄВА). Під час виступу студенти розповіли про застосування прикладних комп’ютерних програм в галузі будівництва. Адже на спеціальності вивчається багато різних графічних та розрахункових програм, які потім застосовуються при виконанні практичних, графічних роботах, а також курсовому проєктуванні.

  


Також в рамках  тижня циклової комісії був оголошений фото-конкурс на тему «Архітектура мого міста». Умовами конкурсу було: зробити якісне фото (одне від групи), роздрукувати та вивісити в холі коледжу, розмістити його на сторінці КЕФК у Фейсбук, зазначити автора та групу. За результатами було обрано переможця, ним став студент гр. КН-23-1/9 Максим СИДОРОВ.



У вівторок та середу студенти 2-4 курсів були активними учасниками олімпіад з дисциплін «Економіка будівництва» та «Інженерне креслення». Визначені переможці – Володимир ЗАНУДА (гр. ОД-22-11), Анастасія МАРЧЕНКО (гр. БД-22-11).



 13.03 відкрите заняття провела викладач Ольга СТИЦЮК у групі БД-21-1/9 з дисципліни «Захисні споруди цивільного захисту» на тему «Вимоги до утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту». Актуальні та цікаві питання сьогодення були розглянуті та обговорені. Студенти та гості заходу з задоволенням прослухали матеріал та взяли інформацію до уваги.



 14.03 відбувся відкритий захист КП з дисципліни «Технологія та організація будівельного виробництва» (керівник Ольга СТИЦЮК), де студенти гр. БД-20-1/9 показали міцні теоретичні знання.



 15.03 відбувся підсумковий захід – конкурс «Кращий за фахом». Участь у конкурсі взяли студенти груп 1- 4 курсів. Боротьба була нелегка, учасники з користю провели час – відповідали на фахові запитання, читали креслення, характеризували будівельні матеріали, були дизайнерами проєктів! Кращою виявилась команда «Оба-НА». Всі учасники отримали солодкі та корисні призи. Також було відзначено переможців олімпіад.




Матеріали посту підготувала голова циклової комісії будівельних дисциплін Наталія ГОРБОНОС.

Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page