top of page

Титани UA

15 травня у Дніпрі відбувся форум щодо можливостей для захисників та захисниць у нашій області, організований ДніпроОВА у рамках ініціативи «Титани UA». Зустріч зібрала широке коло учасників – від представників влади, роботодавців до громадських організацій, медичних та соціальних установ. Але найважливіше – це участь захисників і захисниць.

Захід проходив у форматі панельних дискусій, на яких обговорювалися питання ветеранської політики, здоров’я та реабілітації воїнів, повернення їх до цивільного життя через сучасну освіту. Саме про світні можливості від служби зайнятості розповіла директор Дніпровської філії Дніпропетровського ОЦЗ Людмила Шмідт під час однієї з дискусійних панелей. Сьогодні реінтеграція ветеранів у цивільне життя є одним з найважливіших завдань для нашого суспільства. Ветерани та ветеранки – це люди з активною життєвою позицією, унікальним досвідом, знаннями та навичками. Однак, через війну ринок праці сьогодні дуже динамічний. В усіх сферах економіки є брак кваліфікованих робітників та професійних кадрів. А, отже, нашим ветеранам і ветеранкам необхідна підтримка, щоб швидко та комфортно адаптуватися до нового робочого середовища. Це можна зробити завдяки урядовим ініціативам, які реалізує служба зайнятості – ваучер на навчання та безкоштовне навчання для УБД та людей з інвалідністю внаслідок війни в центрах профтехосвіти ДСЗ. Також у межах форуму його учасники та гості ознайомилися з освітньою виставкою, взяли участь в освітніх інтерактивах та поспілкувалися з Захисниками й Захисницями України.




Матеріали посту підготував Артем РОБАК.

41 перегляд
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page