top of page

Участь у Міжнародній олімпіаді зі спортивного програмування ICPC-2023

30 вересня 2023 року було проведено I етап Міжнародної олімпіади зі спортивного програмування ICPC-2023. Міжнародна студентська олімпіада з програмування ICMI/ICPC (Association for Computing Machinery/International Collegiate Programming Contest) проводиться щорічно у декілька етапів. Перший етап є регіональним і цьогоріч проводився у дистанційному форматі на платформі https://icpc23-1.eolymp.io/.

Другий рік поспіль КЕФК приймає участь в олімпіаді міжнародного рівня з програмування. Команда cKEVC_IntMain, яка представляла Кам’янський енергетичний фаховий коледж, була підготовлена тренером Гармаш К.В., склад команди – здобувачі освіти академічної групи КН-21-1/9: Алтова Єлизавета, Маловик Павло, Пітюренко Артем.

Ця олімпіада має найвищий світовий рейтинг. Перші змагання ICPC були проведені ще в 70-х роках і на сьогодні включають у себе більше 90 країн учасниць. Змагання з програмування має визнання та підтримку багатьох ІТ компаній, наприклад, як Google та Facebook.

Міжнародна студентська олімпіада ICPC є важливим заходом для студентів, які цікавляться програмуванням та інформаційними технологіями. Учасники мали можливість продемонструвати свої навички та змагалися з командами різних навчальних закладів. Такі заходи стимулюють інтерес до наукових досліджень та розвиток інновацій в сфері інформаційних технологій.


Матеріали посту підготувала голова ЦК комп’ютерних дисциплін Ксенія ГАРМАШ.

122 перегляди
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page