top of page

Шахові баталії в залік Спартакіади ЗФПО Кам’янського регіону

Кам’янський енергетичний фаховий коледж, маючи чудову спеціалізовану шахову аудиторію, гостинно прийняв найкращих шахістів коледжів міста. З 15 по 16 листопада 2023 року пройшли змагання з шахів у залік Спартакіади закладів фахової передвищої освіти Кам’янського регіону.

На чорно-білих полях відбувались запеклі шахові баталії, в яких брали участь 24 юнаки та 12 дівчат. Під час змагань у залі стояла тиша, але у повітрі відчувався дух боротьби. У шахових битвах зійшлись пішаки, вправно працювали шахові слони, коні енергійно рухались по шаховому полю, тури оберігали короля, а ферзь - шахова королева слідкувала за порядком та стратегією бою. Керували цим шаховим дійством здобувачі освіти коледжів міста.

За два дні шахових стратегічних дій суддівська бригада змогла визначити найкращих шахістів серед дівчат і юнаків та визначити переможців командної першості.

Кращими гравцями серед дівчат і юнаків були студенти металургійного коледжу, індустріально-педагогічного та медичного коледжів.

Команду нашого коледжу представляли гравці:

1. Бабарь Єгор - гр. КІ-21-1/9 (капітан команди)

2. Кузора Дмитро - гр. КН-22-9

3. Семенюк Олександра - гр. КІ-21-1/9

4. Гуляєв Михайло - гр.КІ-23-9

5. Міхно Златослава - гр. ОД-22-11

Команда нашого коледжу у загальному заліку посіла 4 місце, а Бабарь Єгор посів 3 місце серед 24 юнаків, які брали участь у цих змагання. Вітаємо Бабаря Єгора з перемогою, а нашим хлопцям і дівчатам бажаємо не зупинятись на досягнутому результаті та тренуватись для покращення результату у наступних змаганнях.

Всіх бажаючих запрошуємо до тренувань з шахів, які проводить керівник фізичного виховання Герасімова Інна Михайлівна кожної п’ятниці після 4 пари у приміщенні шахової аудиторії, яка розташована на 3 поверсі центрального корпусу.



Матеріали посту підготувала керівник фізичного виховання Інна ГЕРАСІМОВА.

66 переглядів
Про коледж
Ми в соцмережі

Кам`янський енергетичний фаховий коледж - це заклад фахової передвищої освіти  Дніпропетровської області.

Сьогодні коледж є одним з найавторитетніших закладів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців  за п`ятьма спеціальностями.

  • Facebook
Контакти

51918, Дніпропетровська обл.

м. Кам`янське, вул. Енергетиків, 36

тел. (096) 482-32-92

E-mail: det_dndz@ukr.net

  • Telegram
childhotline_logo-q37khj9fufvtvxj43gv0igxynkv7i56p2xvfbp7sao.png
min-ukr-osvita_edited_edited_edited_edit
logo_edbo.png
Verkhovna_Rada_(UK_logo,_2023).png

© 2019 ­- 2024  Кам`янський енергетичний фаховий коледж

bottom of page